Dip Pieczony Chili-Ser
Pieczony Dip Chili z serem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy przepis służy 17 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz cebulę, meksykański dip serowy, ogień-pieczone i chiles, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, Chicken Chili Dip Serowy, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Zredukuj ciepło do średniego; wymieszaj dip serowy, chiles i kminek, stale mieszając, aż ser się rozpuści.
Podawać na ciepło z chipsami tortilla lub łyżką zanurzyć w małych słoikach lub pojemnikach. Kryj się i wyluzuj. Daj słoiki z dipem jako prezenty wraz z instrukcjami podgrzewania.
Uwaga: aby podgrzać 1 szklankę Dipu, umieść w bezpiecznej dla mikrofali misce. Zanurzyć w mikrofalówce przez 3 minuty, mieszając po 1 1/2 minuty.