Dip Parmezan-Kwaśna Śmietana

Dip Parmezan-Kwaśna Śmietana
Parmezan-Dip z kwaśną śmietaną jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać crudités, majonez, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki z kwaśną śmietaną Parmezanową z lukrem z bitej śmietany Malinowej, Parmezan Panko Crusted Squash z kwaśną śmietaną, oraz Pieczona Tilapia Z Kwaśną Śmietaną Skórką Z Parmezanu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę, majonez, ser, czosnek w proszku i sól połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SerSer
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dobrze wymieszać i podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn