Dip na słodko z cebulą i tymiankiem
Słodki dip z cebulą i tymiankiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 88 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka liści tymianku, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Naleśniki ze słodkimi ziemniakami, cebulą i tymiankiem, oraz Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper.
Instrukcje
Cebulę ugotować w oleju na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż złoty, 12 do 15 minut.
Dodaj posiekany tymianek, sól i pieprz i gotuj jeszcze minutę.
Ochłoń. Wymieszać z jogurtem i przelać do miski. Schłodzić co najmniej 30 minut (jest jeszcze lepiej następnego dnia).
Udekorować gałązkami tymianku i podawać z frytkami.
Make ahead: do 4 dni, schłodzone.