Dip musztardowy
Mustard Dip to bezglutenowy i laktoowowegetariański przystawka. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 169 kalorii , 2 g białka i 17 g tłuszczu . Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką płatki cebuli, zieloną cebulę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Ten przepis podoba się 2 smakoszom i kucharzom. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jest idealny na Super Bowl . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy obejmują Pork Belly Po Boys z Habenero Vinegar & Honey Mustard Mayonnaise , Almond-crusted Chicken Salad with Honey Mustard Dressing i Ang Chow Chicken Soup With Preserved Mustard Greens .
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj chińską ostrą musztardę, śmietanę, majonez, suszone płatki cebuli, zieloną cebulę i paprykę. Schłodź do momentu podania.