Dip Krabowy
Dip krabowy wymaga mniej więcej 52 minuty od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 22 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sos worcestershire, majonez, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Crabmeat Cup, Crabmeat Quiche, oraz Crabmeat Quiche.
Instrukcje
Połącz pierwsze 13 składników, dobrze mieszając. Delikatnie złóż mięso krabowe. Łyżka zanurzyć w lekko nasmarowanym 8 " kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 30 minut lub do bąbelków.
Podawać z krakersami lub tostami Melba.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.