Dip Kraba
Krab Dip jest hor d ' oeuvre, który służy 16. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 7G białka, oraz 20g tłuszczu. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mięsa kraba, serka śmietankowego, czosnku w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 458 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Dip Kraba, Dip Kraba, oraz Dip Kraba.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, cebulę, majonez, mięso kraba, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Rozprowadź mieszaninę w naczyniu do pieczenia o pojemności 1 litra.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku. Podczas pieczenia Dipu Wytnij kółko na wierzchu chleba i wyjmij wnętrze, aby stworzyć miskę na chleb. Rozerwij usunięty chleb na kawałki do zanurzenia.
Wyjmij upieczony dip z kraba z piekarnika i dobrze wymieszaj. Wlej mieszaninę do wydrążonego bochenka.
Umieść miskę na chleb i kawałki chleba na średniej blasze do pieczenia i piecz przez dodatkowe 10 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Krab działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Vie di Romans Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.