Dip Kimchi
Dip Kimchi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 347 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz okruchy panko, majonez, kimchi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czerwone małże Curry z puree z Kimchi z " książki kucharskiej Kimchi, Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), oraz Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać kimchi, zieloną cebulę, serek, śmietanę, majonez, parmigiano reggiano i mozzarellę i wlać do naczynia do pieczenia.
Wymieszać bułkę tartą panko i parmigiano reggiano i posypać ją na szczycie dip.
Piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż bąbelki i złoty kolor na wierzchu, o 20-40 protokół.