Dip Curry do surowych warzyw

Dip Curry do surowych warzyw
Dip Curry do surowych warzyw wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 31 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Food.com tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Mieszanka cebuli w proszku, sól czosnkowa, bicz miracle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Warzywa w żółtym Curry, Tajskie żółte Curry z warzywami, nerkowcami i Tofu, oraz Curry marynowana pierś z kurczaka z warzywami gotowanymi na parze i sałatką dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn