Dip Collard zielony i Karczoch
Collard zielony i Karczoch Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka parmezanu, mąka, collard greens, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Collard zielony i Karczoch, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Masło rozpuścić w 2-litrowym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szalotki i saute do miękkości, o 3 protokół. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę, aż osiągnie złoty blond kolor. Powoli ubij śmietanę i podgrzej, aż zgęstnieje.
Dodać parmezan i Cheddar. Mieszaj, aż ser się rozpuści.
Dodaj sól, pieprz, sok z cytryny, ostry sos i Worcestershire. Fold w zieleni collard i karczoch serca.
Dodaj mieszaninę do naczynia żaroodpornego.
Piec przez 15 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Dip podawać z pieczonymi chipsami pita.