Dip buraczkowo-orzechowy
Dip buraczkowo-orzechowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz buraki, orzechy włoskie, jogurt naturalny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z buraków i orzechów włoskich, Pieczony Burak balsamiczny z orzechowym chrupiącym gorącym kozim serem, oraz Beetroot Pachadi-sos jogurtowy w stylu Kerala-Onam Sadya s.