Dip buraczkowo-miętowy

Beetroot & mint dip to przystawka, która serwuje 4. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Mieszanka zapakowanych próżniowo buraków, mielonego kminku, półtłustego crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z buraków wstążki z miętą i serem nerkowca, Dip Buraczany / Dip Buraczany, oraz Dip Buraczany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki i kminek umieścić w małej misce robota kuchennego, doprawić i zmiksować na gładką masę. Wlej do miski, dodaj sok z mięty i cytryny, a następnie delikatnie wymieszaj z crme frache, aby uzyskać efekt pofalowania.
Posypać liśćmi mięty i nasionami Nigelli.