Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Dip Bazyliowo-szpinakowy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 62 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, sól czosnkową, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Szpinak Dip Bochenek, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szpinak gotować zgodnie z zaleceniami na pudełku. Lekko ostudzić; ścisnąć, aby dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
2
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podawać z chipsami pita lub surowymi warzywami do zanurzenia.