Dilly Grillowane Warzywa

Dilly Grillowane Warzywa
Dilly grillowane warzywa to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 176 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga różyczek brokułów, kopru, grzybów i soli czosnkowej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 97%, co jest wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowane Warzywa Ogrodowe, Grillowane Letnie Warzywa, oraz Pikantne Grillowane Warzywa.

Instrukcje

1
Umieść warzywa na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 18 cali. kwadrat).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Skropić olejem; posypać koperkiem, solą czosnkową i pieprzem. Złóż folię wokół warzyw i szczelnie zamknij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
KoperKoper
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 15 minut lub do miękkości warzyw. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn