Dilly Grillowane Warzywa
Dilly grillowane warzywa to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 176 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga różyczek brokułów, kopru, grzybów i soli czosnkowej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 97%, co jest wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowane Warzywa Ogrodowe, Grillowane Letnie Warzywa, oraz Pikantne Grillowane Warzywa.
Instrukcje
Umieść warzywa na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 18 cali. kwadrat).
Skropić olejem; posypać koperkiem, solą czosnkową i pieprzem. Złóż folię wokół warzyw i szczelnie zamknij.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 15 minut lub do miękkości warzyw. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.