Dijon Hollandaise Sauce

Dijon Hollandaise Sauce
Dijon Hollandaise sos może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, szarą musztardę Poupon dijon, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj SOS Hollandaise, SOS Hollandaise, oraz SOS Hollandaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W pojemniku blendera umieścić produkt jajeczny, sok z cytryny, musztardę i pieprz; przykryć. Mieszaj na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Stopniowo dodawać gorące masło przez rurkę zasilającą, mieszając z niską prędkością, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn