Dijon Herbed Egg Salad Toasts

Dijon Herbed Egg Salad Toasts
Dijon Herbed Egg Salad Toasts jest bezmleczne przepis z 40 porcjami. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jajka, sól i pieprz, chleb żytni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj Herbed Cebula Parmezan Tosty, Grzanki Z Kozim Serem Herbed, oraz Herbed Ricotta Ser Tosty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tosty kromki chleba i pokroić każdy kawałek na 4 trójkątne kawałki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2
W dużej misce wymieszać wszystkie pozostałe składniki, aż dobrze połączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Bezpośrednio przed podaniem ułóż tosty na półmisku i na każdą z nich wymieszaj ok. 1 łyżkę sałatki jajecznej. Top z kawałków boczku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka JajecznaSałatka Jajeczna
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn