Dijon-Cheddar-Boczek
Pasta Dijon-Cheddar-Bacon może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka krakersów ritz, serek philadelphia, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Hot Bacon Cheddar Spread, Pieczony Boczek Z Cheddarem, oraz Pieczony Boczek Z Cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce z mikserem ubić ser śmietankowy i rozdrobniony do wymieszania.
Wymieszać z musztardą, boczkiem i 2 łyżkami. cebula.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 min. przed podaniem.
Posypać pozostałą cebulą.