Devilled cheek & kidney pot pie zajmuje około 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1255 kalorii, 62g białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 3,21 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 16 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wysoki kawałek szpiku kostnego, smalec, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Devilled drumsticks for the gojee virtual pot luck, Policzek wołowy i ciasto Stout z ciastem Stilton, oraz JAGNIĘCINA I NERKA HOT-POT.
Instrukcje
1
Najpierw zrobić ciasto (najlepiej, jeśli się spocznie).
2
Umieść mąkę, musztardę w proszku, trochę łuszczącej się soli morskiej oraz smalec i / lub masło w robocie kuchennym i pulsuj aż do konsystencji bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Smalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać połowę jajka i ponownie pulse.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
W razie potrzeby dodaj kilka łyżek zimnej wody, aż utworzy krótkie ciasto. Szybko zagnieść w kulkę i schłodzić w lodówce. Może być wykonany 2 dni wcześniej lub zamrożony na 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kruche
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wymieszać mąkę z musztardą w proszku i pieprzem cayenne, a następnie płaszcz kawałki wołowiny i nerek w mące utrzymanie ich oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W Proszku
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Rozgrzać olej w dużej ognioodpornej zapiekance i brąz kawałki wołowiny w partiach. Odstawić, następnie brązowo zabarwić nerki i włożyć do durszlaka, aby osuszyć. Na tej samej patelni, skwierczeć boczek i dodać marchew, cebula i bay, i gotować, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać piwo, bulion i pomidor czysty, a następnie zmniejszyć szybko, skrobanie podstawy naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Ale
9
Kawałki wołowiny przekładamy do naczynia, wsypujemy tymianek do mixu, a następnie doprawiamy. Przykryć i dusić w piekarniku przez 2 godziny, mieszając nerki do gulaszu w połowie. Można teraz przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrażać przez 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Aby zrobić ciasto, przełóż gulasz do naczynia do pieczenia lub płytkiej zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
12
Umieść kawałek szpiku kostnego w środku, jeśli używasz; jeśli nie, odwrócony kubek jajka zrobi to samo.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
13
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do naczynia z wystarczającą ilością zwisu, następnie zasmaruj gulaszem, uszczelnij krawędzie i odetnij nadmiar. Użyj ozdobników, aby zrobić liście do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
14
Całość posmarować pozostałym jajkiem, posypać łuszczącą się solą morską i piec 40 min do złotego koloru. Pozostawić do odpoczynku na 10 minut, a następnie podawać ciasto z łyżeczkami do szpiku kostnego, dla tych, którzy chcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)