Devilled cheek & kidney Pot pie

Devilled cheek & kidney Pot pie
Devilled cheek & kidney pot pie zajmuje około 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1255 kalorii, 62g białka, oraz 71 g tłuszczu. Na 3,21 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 16 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś wysoki kawałek szpiku kostnego, smalec, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Devilled drumsticks for the gojee virtual pot luck, Policzek wołowy i ciasto Stout z ciastem Stilton, oraz JAGNIĘCINA I NERKA HOT-POT.

Instrukcje

1
Najpierw zrobić ciasto (najlepiej, jeśli się spocznie).
2
Umieść mąkę, musztardę w proszku, trochę łuszczącej się soli morskiej oraz smalec i / lub masło w robocie kuchennym i pulsuj aż do konsystencji bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać połowę jajka i ponownie pulse.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
W razie potrzeby dodaj kilka łyżek zimnej wody, aż utworzy krótkie ciasto. Szybko zagnieść w kulkę i schłodzić w lodówce. Może być wykonany 2 dni wcześniej lub zamrożony na 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KrucheCiasto Kruche
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wymieszać mąkę z musztardą w proszku i pieprzem cayenne, a następnie płaszcz kawałki wołowiny i nerek w mące utrzymanie ich oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Rozgrzać olej w dużej ognioodpornej zapiekance i brąz kawałki wołowiny w partiach. Odstawić, następnie brązowo zabarwić nerki i włożyć do durszlaka, aby osuszyć. Na tej samej patelni, skwierczeć boczek i dodać marchew, cebula i bay, i gotować, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać piwo, bulion i pomidor czysty, a następnie zmniejszyć szybko, skrobanie podstawy naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
AleAle
9
Kawałki wołowiny przekładamy do naczynia, wsypujemy tymianek do mixu, a następnie doprawiamy. Przykryć i dusić w piekarniku przez 2 godziny, mieszając nerki do gulaszu w połowie. Można teraz przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrażać przez 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Aby zrobić ciasto, przełóż gulasz do naczynia do pieczenia lub płytkiej zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
12
Umieść kawałek szpiku kostnego w środku, jeśli używasz; jeśli nie, odwrócony kubek jajka zrobi to samo.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
13
Rozwałkuj ciasto, aby pasowało do naczynia z wystarczającą ilością zwisu, następnie zasmaruj gulaszem, uszczelnij krawędzie i odetnij nadmiar. Użyj ozdobników, aby zrobić liście do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
14
Całość posmarować pozostałym jajkiem, posypać łuszczącą się solą morską i piec 40 min do złotego koloru. Pozostawić do odpoczynku na 10 minut, a następnie podawać ciasto z łyżeczkami do szpiku kostnego, dla tych, którzy chcą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn