Deviled Eggs April Bloomfield
Deviled Eggs April Bloomfield to bezglutenowe, wegetariańskie i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 364 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ocet szampański, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Toasty April Bloomfield z masłem Ramp i smażonymi jajkami przepiórczymi, Diabły April Bloomfield na koniu, oraz April Bloomfield ' s Ricotta Gnudi.
Instrukcje
Napełnij średni garnek przynajmniej do połowy wodą i zagotuj na dużym ogniu. Użyj łyżki szczelinowej, aby delikatnie umieścić jajka w wodzie i gotować je przez 10 minut (Ustaw timer).
Odcedzić jajka i przepuścić je pod zimną wodą, aż będą całkowicie chłodne.
Lekko stuknij każde jajko w blat, aby rozbić skorupkę na całej powierzchni, a następnie obrać je i osuszyć. Połów je wzdłuż ostrym nożem.
Żółtka przełożyć do małego robota kuchennego.
Dodać majonez i zmiksować na gładką masę, następnie dodać ocet, creme fraiche i musztardę i ponownie zmiksować. Posmakuj i dopraw solą.W przypadku naprawdę ładnych jajek, wsadź mieszankę do torebki z ciastem (alternatywnie możesz użyć dużej plastikowej torebki, którą można zamykać; odetnij róg przed orurowaniem).
Włóż do lodówki na 30 minut.
Białka wyłożyć na talerz, przykryć folią i włożyć do lodówki. Poklep białka do sucha ręcznikiem kuchennym i rurką lub łyżką równą ilość mieszaniny żółtka do każdego białego. Top każdy z nich off z posypką szczypiorku i trybuli i kurzu z cayenne lub papryki. Jeśli chcesz, dodaj posypkę soli morskiej i mżawkę oliwy z oliwek i podawaj.