Deviled Eggs
Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz jajka, majonez, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić jajka w dużym szerokim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na 12 minut.
Wyjąć jajka i ostudzić w lodówce.
Wyjąć skorupki z jaj i pokroić na pół wzdłuż. Oddzielić żółtka i umieścić w misce.
Ułożyć białka na osobnym talerzu.
Dodać majonez, musztardę, przyprawę i sól i pieprz, do smaku, do żółtek i zacieru razem z widelcem, aż kremowy i gładki. Używając dużej końcówki gwiazdy i zamykanej plastikowej torby, wlej mieszaninę żółtkową z powrotem do każdego jaja, wystarczająco, aby całkowicie wypełnić dziury żółtkowe. Kurz z papryką. Przechowywać w lodówce.