Deviled Eggs

Deviled Eggs
Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz jajka, majonez, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić jajka w dużym szerokim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjąć jajka i ostudzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wyjąć skorupki z jaj i pokroić na pół wzdłuż. Oddzielić żółtka i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ułożyć białka na osobnym talerzu.
6
Dodać majonez, musztardę, przyprawę i sól i pieprz, do smaku, do żółtek i zacieru razem z widelcem, aż kremowy i gładki. Używając dużej końcówki gwiazdy i zamykanej plastikowej torby, wlej mieszaninę żółtkową z powrotem do każdego jaja, wystarczająco, aby całkowicie wypełnić dziury żółtkowe. Kurz z papryką. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
7
Podawać na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn