Deviled Crab Louis
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Deviled Crab Louis może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 223 kalorie, 29g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, belgijską endive, Deviled louis dressing i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Crab Louis, Sałatka Crab Louis (Louie) , oraz Sałatka Crab Louis Z Awokado.
Instrukcje
Linia talerze obiadowe lub szerokie miski równo z całych liści sałaty, a następnie belgijskich liści endywii.
W dużej misce połącz rozdrobnioną sałatę i pietruszkę.
Dodać 2/3 szklanki deviled Louis dressing i delikatnie wymieszać. Podziel równo między talerze wyłożone sałatą.
Usuń i wyrzuć wszelkie kawałki skorupy z kraba. Kopiec kraba w środku rozdrobnionej mieszanki sałaty; ułóż pomidorowe i jajeczne kliny wokół krawędzi.
Sałatki posypać posiekanym szczypiorkiem i udekorować całym szczypiorkiem. Zaproponuj pozostały dressing, sól i pieprz oraz cytrynowe kliny do sałatek do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.