Det Burger
Det Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $81.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 963 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz smażone grzyby cremini, ser cheddar, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w misce.
Rozgrzać masło i olej w dużej żeliwnej patelni na dużym ogniu.
Dodać hamburgery i gotować w połowie i odwrócić. Przykryć każdy z około 1/4 szklanki Det
Wymieszać i top z plasterkami cebuli.
Wlać 1/4 szklanki piwa i przykryć pokrywką. Parę minut, aż cebula będzie przezroczysta. Kilka razy ponownie paruj z piwem. Każdy hamburger ułożyć plasterkiem sera i przykryć do rozpuszczenia.
Przełożyć hamburgera na bułki i podawać.
Rozłóż mięso na desce i zetrzyj na tarce 2-3 łyżki cebuli, aby uzyskać tylko sok i bardzo drobno startą surową cebulę. Teraz wymieszaj około łyżki ciężkiej śmietany i trochę świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Forma do pattiesa 6 do 8-uncji patty dla średniej porcji.