Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka jaj, pekan, ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deser Czekoladowo-Orzechowy, Makeover Toffi Crunch Deser, oraz Mocha toffi-crunch Terrine {lub deser lodowy warstwowy} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Spray 9×13 metalowa patelnia lub szklane naczynie z natryskiem do gotowania. Jeśli używasz szklanego naczynia, rozgrzej do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do Podania
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Połączyć dynię, mleko odparowane, jajka, cukier, sól i przyprawa pumpkin pie w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
6 Uncji Wiórków Kokosowych
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Dodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Ciasto wymieszać równomiernie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowy
5
Wymieszać ciasto z masłem, a następnie posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowy
Foremki Na Muffiny
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
6
Piec przez 50 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do Podania
7
Niech ostygnie całkowicie, a następnie pokroić w kwadraty i podawać z gałką lodów.