Deser Truskawkowo-Rabarbarowy Bezowy
Need a deser wegetariański? Deser truskawkowo-rabarbarowy bezowy może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka masła, mąki, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Bezowy Rabarbarowy, Deser Bezowy Rabarbarowy, oraz Ciasto Bezowe Truskawkowo-Rabarbarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszać 2 szklanki mąki i 2 łyżki cukru; użyć krajalnicy, aby pokroić masło w mieszaninę mąki, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wciśnij skórkę do dołu i do góry po bokach przygotowanego naczynia do pieczenia.
Ciasto piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 20 protokół.
Wymieszać razem 2 szklanki cukru, 1/3 szklanki mąki, sól, żółtka i śmietanę w dużej misce, aż dobrze połączone; wymieszać z rabarbarem i truskawkami.
Wlać nadzienie do upieczonej Skórki.
Powrót do piekarnika i piec, aż nadzienie jest ustawiony, 50 do 60 więcej minut.
W międzyczasie umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego w dużej misce do mieszania i ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż białka utworzą miękkie szczyty; stopniowo ubijać w 3/4 szklanki cukru, aż mieszanina utworzy błyszczące, sztywne szczyty; ubić ekstrakt waniliowy.
Wyjmij deser z piekarnika i top z bezą, wirując i podnosząc szpatułkę, aby ozdobne szczyty i wiry. Powrót do piekarnika, i piec, aż beza jest blady złoty brąz, o 15 więcej minut. Ciasto schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić do podania.