Deser Truskawkowo-Bananowy
Deser truskawkowo-bananowy wymaga około 2 godziny i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 900 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, dostajesz deser, który serwuje 3. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz galaretkę truskawkową, wodę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Deser Truskawkowo-Bananowy, Deser Truskawkowo-Bananowy, oraz Kremowy puch truskawkowy ze świeżym sosem truskawkowym {deser bez pieczenia w słoikach!}.
Instrukcje
Warstw plastry banana i kostki ciasta w 13-in. x 9-po. x 2-po. naczynie pokryte nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Truskawki ułożyć na cieście i delikatnie docisnąć. W misce rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie; wymieszać z zimną wodą.
Polać truskawkami. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub do zestawu. Mróz z bitą polewą.