Deser Różowy Anioł
Różowy Anioł deser jest bezglutenowe deser. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto Angel food, odparowane mleko, różowy koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tort Różowo-Cytrynowy Aniołek, Pink Lemonade Angel Food babeczki z lukrem Marshmallow, oraz Przewiewne Babeczki Angel Food Z Naturalnie Różowym Lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciepłą wodę w małym rondelku i posypać żelatyną na powierzchni.
Odstawić 3 do 4 minut. Wymieszać cukier i umieścić na małym ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru.
Wyjąć z ognia i wymieszać z koncentratem lemoniady. Schłodzić w lodówce, aż do częściowego ustawienia, mieszanina powinna być konsystencją niepokonanych białek, 10 do 20 minut.
Wlać mieszaninę do dużej miski i ubić w odparowanym mleku, aż będzie lekki i puszysty, 2 minuty. Tear Angel food cake na kawałki wielkości bite i złożyć do mieszaniny. Łyżka do patelni bochenkowej 9x5 cali i zamrozić na 1 godzinę. Pokroić i podać.