Deser pasternakowo-jabłkowy

Deser pasternakowo-jabłkowy
Pasternak i deser jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 113 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, masła, jabłek granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Purée pasternakowo-jabłkowe, Zupa Jabłkowo-Pasternakowa, oraz Zupa pasternakowo-jabłkowa.

Instrukcje

1
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; jabłka i pasternak gotować w roztopionym maśle, aż lekko zmiękną, około 5 minut. Wymieszać wodę, brązowy cukier i cynamon do mieszaniny jabłko-pasternak; gotować, aż cukier rozpuszcza się i mieszanka jabłko-pasternak zmięknie, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn