Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Banana Split Cake deser spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wanilii, maślanki, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Deser Ciasto Bananowe Bez Pieczenia, Ciasto Bananowe / Wiosenny Deser, oraz Deser Bananowy Split.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
Patelnia
2
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec 48 do 55 minut lub aż głęboki złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
Pokrój ciasto na pół wzdłuż, a następnie pokrój w poprzek 11 razy, aby uzyskać w sumie 24 plastry.
5
Umieść 1 lub 2 plastry ciasta w każdej szklance parfait lub podzielonym naczyniu bananowym. Do każdej porcji dodać 2 małe gałki lodów. Łyżka truskawek na jednej miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Lody
Banan
6
Mżawka hot fudge sauce over other scoop. Top każdy z bitą polewą i wiśnią. Przechowywać ciasto pokryte.