Deser Kremowy Truskawkowo-Rabarbarowy
Kremowy deser truskawkowo-rabarbarowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 587 kalorii, 6G białka, oraz 38g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Za 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Batony Deserowe Z Rabarbarem Truskawkowym, Świeży Deser Z Rabarbaru Truskawkowego, oraz Truskawkowy Rabarbar Coulis (Zupa Deserowa).
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę, orzechy pekan, masło i cukier. Wciśnij do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 18-20 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
W dużym rondlu połącz brązowy cukier i skrobię kukurydzianą. Dodaj rabarbar do połączenia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj przez 4-5 minut lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; ostudzić. Dodaj truskawki.
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę. Złóż 1 szklankę bitej śmietany.
Rozłóż na skórce; na wierzch z mieszanką rabarbaru.
Posmaruj pozostałą bitą śmietaną. Wstaw do lodówki na 3-4 godziny przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowym brązowym cukrem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Deser naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 320 dolarów za butelkę.
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.