Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 236 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, wafle waniliowe, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Deser Czekoladowo-Jagodowy O Niskiej Zawartości Tłuszczu, Deser Czekoladowy Jagodowy, oraz Kubki Deserowe Czekoladowo-Jagodowe.
Instrukcje
1
Wymieszać okruchy opłatka i masło; naciśnij na dnie 9-calowej kwadratowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Wafel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na skórce. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Top deser z jagodami. Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Jagody
4
Odstawić 10 min. lub do momentu, gdy deser lekko zmięknie.