Deluxe Blackberry Pie

Deluxe Blackberry Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Deluxe Blackberry Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 64 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jeżyn, mielonej gałki muszkatołowej, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Sałatka z buraków jeżyn z sosem balsamicznym jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przecier dwie szklanki jeżyn w blenderze do uzyskania płynu. Odcedzić nasiona i wlać do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ubij w 1 1/4 szklanki cukru. Gotować na średnim ogniu do zagotowania, stale mieszając i skrobając dno. Przechowywać w wrzeniu przez 5 minut, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wymieszać skrobię kukurydzianą i brandy w filiżance. Dobrze wymieszane, ubić na patelni; mieszać, aż mieszanina wróci do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z gałką muszkatołową i cynamonem. Sprawdź konsystencję mieszanki; powinna być jak cienki budyń. W razie potrzeby dodaj skrobię kukurydzianą i wodę wymieszaną w stosunku 2: 1, aby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Napełnij skorupkę ciasta pozostałymi dwoma filiżankami jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Wlać puree z jeżyn na świeże jagody, pokrywając równomiernie. Użyj albo pasków ciasta przeciętych na pokrycie, lub przykryj litym arkuszem ciasta z ciętymi w nim szczelinami. Pył z cukrem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F (205 stopni C) przez 35 minut lub do momentu zarumienienia Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn