Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Delmonico Chicken Clemenceau. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 860 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mżawkę oliwy z oliwek, frytkownicę, ziemniaki brabant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Krewetki Clemenceau z " Treme, Ziemniaki Ma ' s Delmonico, oraz Stek Delmonico.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprawić kurczaka oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić na patelni i piec przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F. i nadal gotować przez 30 minut. W dużej patelni saute roztopić masło.
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Saute przez 2 minuty.
8
Dodać groszek i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
9
Saute przez 3 do 4 minut. W rondlu, połączyć ocet, wino, pieprz, szalotka, i estragon. Doprowadzić płyn do wrzenia i zmniejszyć do 1 łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Dodaj 1 łyżkę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
11
Dodać żółtka i ubijać, na małym ogniu, do spienienia, około 3 do 4 minut. W stałym strumieniu dodajemy masło, aż sos zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem. Przecedzić sos przez chinois i odstawić.