Delikatny gulasz wołowy i fasolowy to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 19g białka, oraz 5G tłuszczu. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory w puszkach, kukurydzę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż długoziarnisty, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Ryżowy jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz z wołowiny i fasoli, Meksykański Gulasz Z Wołowiny I Fasoli, oraz Gulasz z wołowiny, fasoli i jęczmienia dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W 5-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze 13 składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do miękkości wołowiny. Dodaj sos pomidorowy; przykryj i gotuj przez 30 minut lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
W razie potrzeby udekoruj serem i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę