Deep South Shrimp and Sausage
Deep South krewetki i kiełbasa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 27g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wcześniej tricolor paprykę, kiełbasę z indyka, starą przyprawę bay i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Z Głębokiego Południa, Deep South Slaw, oraz Deep South Hoppin ' John.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj krewetki, przyprawy, i czarny pieprz, podrzucając do herbu. Cook 3 minut lub aż krewetki są zrobione, często mieszając.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Powrót do patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paprykę; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodać kiełbasę; gotować 2 minuty lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Dodaj zastrzeżoną mieszankę krewetek i czosnek. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodaj 1/4 szklanki wody; gotować 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Wyjąć z ognia; odstawić 2 minuty.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.