Deep Dish Pizza

Deep Dish Pizza
Pizza Deep Dish może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 4463 kalorii, 164g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $10.5 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz SOS, polewy, mąka o wysokiej zawartości glutenu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Hot Sub Deep-Dish Pizza, Pizza Deep-Dish, oraz Deep Dish Pizza Pie.

Instrukcje

1
Do ciasta: w mikserze z hakiem do ciasta wymieszaj 4 szklanki (1 kwarta) lodowatej wody, sól, drożdże, pieprz i cukier i dobrze wymieszaj; pozostaw na 10 minut. Następnie dodać mąkę i olej i wymieszać, aż będzie gładka, 3 do 4 protokół. Olej blachę do pieczenia. Ciasto podzielić na dwie rundy i umieścić na blasze do pieczenia. Odstawić na odpoczynek i podnieść do podwojenia rozmiaru, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pracując z jedną kulką ciasta na raz, równomiernie rozłóż ciasto, tworząc skorupę o średnicy około 13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Przełożyć na okrągłą patelnię i pozostawić do wyrośnięcia na 30 minut; powtórzyć z drugą kulką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W przypadku pizzy: po wyrośnięciu" dokuj " każdą skórkę opuszkiem palca, tworząc małe kieszenie w cieście, po 20 do 30 kieszeni na każdej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Wlać około 2 uncje sosu na każdej skorupie, aby pokryć ciasto i wypełnić kieszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Piec przez 20 minut, aby uformować skórkę i pozostawić sos do wyschnięcia w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podnieś temperaturę piekarnika do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Równomiernie rozprowadzić pozostały sos, aby pokryć gotowane skórki, pozostawiając 1/2-calową granicę niezasukrowaną. Następnie rozłóż 2 uncje sera na sosie na każdej pizzy, a następnie polewy. Zakończ posypką więcej sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Piec, aż ser się rozpuści, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn