Deep Dish Fruit Pizza
Przepis Deep Dish Fruit Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje $5.27 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz owoce kiwi, inne owoce, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hot Sub Deep-Dish Pizza, Pizza Deep-Dish, oraz Deep Dish Pizza Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.In duża miska, śmietana (lub masło), cukier, skórka pomarańczowa i wanilia dokładnie.
Dodać jajka i ubić, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać do mleka i mix.In średniej wielkości miskę, przesiać razem suche składniki (mąkę, proszek do pieczenia i sól), a następnie zmiksować do masy śmietanowej. Lekko spłaszczyć między dwoma arkuszami woskowanego papieru, a następnie przechowywać w lodówce przez jedną godzinę (lub zamrozić na 20 minut).Naciśnij ciasto na patelnię z blachy lub podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę na dużą okrągłą, a następnie przenieś do patelni do pizzy.
Piec przez 12-15 minut, aż ciasto ciasteczkowe jest gotowane i złocisty, ale nie zbyt chrupiące.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.Za pomocą miksera z nasadką trzepaczki ubić razem krem z prawoślazu i serek śmietankowy do lekkości.
Rozprowadzić na ostudzonej" pizzerii", a następnie obficie udekorować wierzch pokrojonymi w plasterki owocami. Pokroić w kwadraty lub kliny i podawać.