Dave ' S Ultimate Guacamole
Dave ' s Ultimate Guacamole może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 82 grosze za porcję. Mieszanka awokado, czosnek w proszku, sos pieprzowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Spróbuj Ultimate Guacamole, The Ultimate Guacamole, oraz Ultimate Nachos with easy Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pokrojone awokado w robocie kuchennym. Ustaw procesor na średni i powoli dodawaj salsę, aż Tekstura będzie grudkowata.
Dodać czosnek w proszku i ostry sos. Kontynuuj proces, aż będzie gładki, ale nie zbyt ciekły. Sól do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.