Dansk Aebleskiver (Duńskie Pączki)

Dansk Aebleskiver (Duńskie Pączki)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Dansk Aebleskiver (Duńskie pączki). Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 21 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki Duńskie Aebleskiver, Duńskie Kulki Naleśnikowe (Aebleskiver), oraz Duński bochenek i wypiek chleba w Duńskiej piekarni Jo Jo ' s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej elektryczną patelnię aebleskiver zgodnie ze wskazówkami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ubić razem jajka, maślankę i masło w misce do miksowania, aż będzie gładkie. Stopniowo ubijać mąkę, sól,cukier, sodę oczyszczoną i kardamon do mieszaniny jaj, aż równomiernie wymieszać i wygładzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Łyżka 1 łyżka skracania do każdej filiżanki rozgrzanej patelni i pozostawić do ogrzania oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać ciasto do każdej filiżanki, aż 3/4 pełne. Pozostawić ciasto do gotowania w dolnej części kubka 3 do 4 minut, aż złoty kolor będzie brązowy, a następnie użyj długiego szaszłyka lub igły dziewiarskiej, aby podnieść jedną krawędź i nadać jej obrót o 1/4. Niegotowane ciasto rozleje się do kubka i ugotuje. Kontynuuj podnoszenie i obracanie krawędzi, aż ciasto zostanie całkowicie ugotowane w złocistobrązową kulkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn