Danish Pastry Apple Bars II

Danish Pastry Apple Bars II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj duńskiego ciasta Apple Bars II. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru cukierniczego, jabłka, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Duńskie z jabłkami i cynamonem, Duńskie Bułeczki Cynamonowe, oraz Ciasto Duńskie Z Serem Pomarańczowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy. W filiżance ubij żółtko, wymieszaj zimną wodę z żółtkiem. Stopniowo mieszaj mieszaninę jaj w mieszaninie mąki, aż ciasto będzie można zapakować w kulkę. Na czystej, suchej powierzchni rozwałkuj 1/2 ciasta wystarczająco duże, aby pokryć dno i boki patelni o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na patelni ułożyć płatki kukurydziane na cieście. Ułóż plastry jabłka na wierzchu warstwy płatków kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CiastoCiasto
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Jabłka posypać cukrem i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CukierCukier
7
Rozwałkuj drugą połowę ciasta, aby pokryć całą patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Połóż na nadzieniu i szczyp krawędzie dwóch skórek razem. Ubij białko jaja, aż się spieni i szczotkuj na wierzchnią skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Piec przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku, na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Skropić glazurą jeszcze ciepłą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
11
Aby glazura: w małej misce, ubić cukier cukierników z mlekiem i ekstraktem migdałowym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
GlazuraGlazura
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn