Dal Bukhara-wolno gotowana Czarna soczewica

Dal Bukhara-wolno gotowana Czarna soczewica
Dal Bukhara-wolno gotowana Czarna soczewica jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 3 i kosztuje $5.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 1066 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, kolendra w proszku-2 czubate łyżeczki, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wolno gotowana kremowa Czarna soczewica z pełnymi przyprawami, dal bukhara, jak zrobić dal bukhara / dal s, oraz Powoli Gotowane Black Eyed Peas.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia27
Magazyn