Dad ' s New Zealand Mince Stew
Dad ' s New Zealand Mince gulasz może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mąkę, cebulę w proszku, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New Zealand Mince Stew, Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince), oraz Pawłowa Nowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż zbrązowieje; wyjąć z garnka i odstawić.
Dodaj mieloną wołowinę do garnka i gotuj, aż równomiernie zbrązowieje.
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty. Wymieszać z rumianą cebulą i gotować na dużym ogniu przez 3 do 5 minut. Wymieszać 1 szklankę wody. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wymieszać z ketchupem, bulion wołowy i sosem teriyaki. Doprawić pieprzem, curry, czosnkiem w proszku i cebulą w proszku. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 2 godziny.
Wymieszać 1 łyżkę mąki i 1/2 szklanki wody. Wymieszać z gulaszem i gotować do zgęstnienia.