Dad ' s New Zealand Mince Stew

Dad ' s New Zealand Mince Stew
Dad ' s New Zealand Mince gulasz może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest idealny do Jesień. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mąkę, cebulę w proszku, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New Zealand Mince Stew, Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince), oraz Pawłowa Nowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podsmażyć cebulę, aż zbrązowieje; wyjąć z garnka i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj mieloną wołowinę do garnka i gotuj, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty. Wymieszać z rumianą cebulą i gotować na dużym ogniu przez 3 do 5 minut. Wymieszać 1 szklankę wody. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Wymieszać z ketchupem, bulion wołowy i sosem teriyaki. Doprawić pieprzem, curry, czosnkiem w proszku i cebulą w proszku. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
RamięRamię
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Wymieszać 1 łyżkę mąki i 1/2 szklanki wody. Wymieszać z gulaszem i gotować do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn