Dżem figowy i kozi ser Crostini
Przepis dżem figowy i kozi ser Crostini jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 20. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Mieszanka liści szałwii, sól koszerna, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, oraz Pieczone Figi Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.
Pokroić bagietkę na ukos na około 20 (1/2-cal grubości) plastry i umieścić na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oliwy z oliwek, lekko posmarować każdy plaster.
Posypać solą i piec, aż lekko tosty i chrupiące, o 8 protokół.
Ochłoń.W międzyczasie ułóż talerz ręcznikami papierowymi i odstaw na bok.
Pozostałą oliwę rozgrzać na małej patelni na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, delikatnie umieść 2 do 3 liści szałwii na raz w gorącym oleju, aż przyciemnią kolor i wszelkie bąbelki ustąpią. Natychmiast usuń liście szczypcami lub łyżką szczelinową i przenieś na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem. Powtórz z pozostałymi liśćmi szałwii. Odstawić.Delikatnie rozprowadzić 1 łyżeczkę koziego sera na każdym crostini, na wierzch 1/2 łyżeczki dżemu figowego i udekorować smażonym liściem szałwii.