Dżem Brzoskwiniowo-Vidalia
Brzoskwinia-dżem Vidalia jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sól, brzoskwinie, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Dżem z bekonu i Whiskey, oraz Dżem Wiśniowy.
Instrukcje
Umieścić brzoskwinie w dużym garnku wrzącej wody; gotować 1 minutę.
Odcedzić i zanurzyć brzoskwinie w lodowatej wodzie; odcedzić. Brzoskwinie obrać; grubo posiekać.
Połącz posiekane brzoskwinie, cukier i pozostałe składniki w dużym, ciężkim garnku; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż nieco grube i zredukowane do 6 filiżanek (około 45 minut), od czasu do czasu odtłuszczanie piany z powierzchni mieszaniny. Chłodny; wyrzucić bazylii.
Wlać do szczelnego pojemnika. (
Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania.) Cover and chill.
Uwaga: dżem Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do trzech tygodni.