Czterowarstwowe ciasto dyniowe z lukrem pomarańczowo-serowym
Czterowarstwowe ciasto dyniowe z lukrem pomarańczowo-serowym to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, cukier puder, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto dyniowe z nadzieniem pomarańczowo-imbirowym i lukrem cynamonowo-serowym, Przyprawione ciasto warstwowe z lukrem z serkiem pomarańczowym, oraz Ciasto Jagodowo-Pomarańczowe Z Lukrem Twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 177°. Spryskaj dwie 9-calowe panswith ciasto 1 1/2-calowe strony z nonstick spray. Linebottoms z pergaminem; spray pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę ubić, a następnie 4 składniki w dużej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beatbutter w innej dużej misce, aż będzie gładka.Beat w brązowym cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać 1 jajka na raz,ubijając, aby wymieszać dodatki. Beatin pumpkin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Jajko
4
Do maślanki dodaj suche składniki w 3 dodatkach na przemian z mleczkiem 2 dodatkami, ubijając, aby zmiksować pomiędzy dodatkami. Dziel ciasto między patelniami.
5
Piec ciasta, aż tester włożony docentrum wychodzi czysty, około 40 minut.Schłodzić w patelniach na stojaku 15 minut. Uruchom knifearound ciasta poluzować. Odwróć ciasta na torty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Usunąć pergamin. Używając tarty panbottom jako pomocy, przekręć ciasta na stojaki, górne strony do góry i całkowicie ostudzić. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Owiń ciastka w plastik i przechowuj w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beatbutter w dużej misce, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodaćkremowy ser i skórkę pomarańczową; beat untilsmooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Ser
3
Dodaj cukier puder i ubijajnapęd do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
4
Wykończenia zaokrąglone szczyty z ciast.Używając długiego ząbkowanego noża, przeciąć każde ciastkohorizontally na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
5
Ułożyć 1 warstwę ciasta, pokroić bokiem, na dużym talerzu. Łyżka 2/3 cupfrosting na szczycie ciasta w dollops; rozprowadzić toedges. Powtórz jeszcze 2 razy z ciastem i lukrem; wierzch pozostałą warstwą ciasta, ściąć na dół.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i boki ciasta (warstwa będzie cienka). zrób z wyprzedzeniem: można zrobić 2 dni wcześniej. Coverwith Cake dome; chill.
Odstawić na roomtemperatura 1 godzinę przed podaniem.
8
Udekoruj ciasto orzechami włoskimi i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
9
* Mieszanka przypraw, która zwykle zawiera nasiona mielonego orzecha włoskiego, ziarna pieprzu Szechuańskiego, cynamon, anyż Gwiaździsty i goździki; dostępne w sekcji przypraw w większości supermarketów.