Czosnkowo-pieprzowy Schab pieczony jagnięcy z pomidorowym Haszem podany na Crostini

Czosnkowo-pieprzowy Schab zapiekany z pomidorowym Haszem podany na Crostini może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz schab jagnięcy, bagietkę, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak doskonałe. Czosnkowo-pieprzowy Schab pieczony jagnięcy z pomidorowym Haszem podany na Crostini, Stek z papryką z kremem chrzanowym na grillowanym czosnku Crostini, oraz Pieczona jagnięcina z czosnkiem i czarnym pieprzem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Polędwicę jagnięcą natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek, a następnie posypać prażonym pieprzem czosnkowym. Owinąć boczek wokół schabu jagnięcego i zabezpieczyć wykałaczkami.
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu. Podsmażamy boczek owinięty jagnięciną ze wszystkich stron na złoty kolor.
Usuń wykałaczki i paski boczku. (Ponieważ potężny smak boczku może być przytłaczający dla jagnięciny, użyjemy tylko jego nadanego smaku z procesu smażenia. Paski boczku można wyrzucić lub ugotować, aż będą chrupiące i zarezerwować w lodówce na krótki czas, aby użyć jako dekoracja na przyszłej sałatce Cobb lub tym podobnych.)
Umieść jagnięcinę w piekarniku i piecz do średnio rzadkiej, wewnętrznej temperatury 125 stopni F. (ponieważ jagnięcina będzie nadal gotować przez 5 do 8 minut po usunięciu jej z piekarnika-przenoszenie gotowania - termometr mięsa będzie nadal wzrastał do tego okresu czasu. Chodzi o to, żeby wyciągnąć jagnięcinę w temperaturze wewnętrznej 120 stopni F, żeby ostatecznie wylądowała tam, gdzie chcesz, żeby była średnio rzadka.)
Niech mięso odpocznie, a następnie pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Aby haszysz pomidorowy, podgrzać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu i delikatnie gotować cebulę i czosnek, aż cebula stanie się przezroczysta. Pomidory pokrojone w kostkę i szczypiorek wyjąć z ognia. Pokruszyć w serze i pozostawić do stopienia.
Na każdym kawałku bagietki ułożyć kawałek jagnięciny, na wierzchu wymieszać trochę pomidorów i listki mięty.