Czosnkowo-Estragonowa Fasola Szparagowa
Czosnek-estragon fasolka szparagowa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ząbki czosnku, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z estragonem, Fasola Szparagowa, oraz Fasola Szparagowa.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody i 2 łyżki soli do wrzenia w holenderskim piekarniku; dodaj fasolę. Gotować 6 protokół lub do crisp-tender; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Podsmażyć czosnek i estragon w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż czosnek będzie miękki. (Nie brązowego czosnku.)
Dodać fasolę, sól, i pieprz, i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego.