Czosnek zawinięty w pancettę
Pancetta zawinięte czosnek może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 52 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, pancetta, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Przegrzebki w pancetcie, Pieczarki Owinięte Pancettą, oraz Figi Owinięte Pancettą.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund.
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Czosnek obieramy.
Przynieś 1 qt. woda do wrzenia.
Dodać sól i czosnek. Doprowadzić z powrotem do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż czosnek jest miękka podczas badania widelcem, 10 do 15 protokół.
Rozwiń plastry pancetta w paski i pokrój w 2 1/2 cala. długości. Każdy ząbek czosnku owinąć paskiem pancetta, zabezpieczając wykałaczką. Umieść czosnek na blasze do pieczenia i piec, aż skwierczeć i zaczyna brązowy, o 15 protokół.