Czosnek puree ziemniaki i wołowina Piec
Need a przystawka bezglutenowa? Czosnek puree ziemniaczane i piec wołowina może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, wodę, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Czosnek puree ziemniaki i wołowina Piec, Gulasz z mielonej wołowiny na puree czosnkowym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę na patelni, aż rumiane.
Wymieszaj wołowinę, 1/2 puszki zupy, Worcestershire i warzywa w 2-ćwiartkowym płytkim naczyniu do pieczenia.
Wodę, margarynę i pozostałą zupę wymieszać w rondlu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem. Powoli wymieszać ziemniaki. Łyżka ziemniaków na mieszaninie wołowiny.
Piec w temperaturze 400 stopni F 20 minut lub do gorąca.