Czosnek Parmezan Małpa Chleb

Czosnek Parmezan Małpa Chleb
Przepis czosnek parmezan małpa chleb można zrobić za około 1 godzinę. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 10g tłuszczu i w sumie 316 kalorii. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 640 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Mieszanka bochenków ciasta chlebowego, parmezanu, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czosnek Parmezan Małpa Chleb, Pieczywo Parmezanowo-Czosnkowe, oraz Pikantny Parmezan-Czosnek Małpa Chleb.

Instrukcje

1
Nasmaruj 10-calową patelnię Bundt lub patelnię rurową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
W średniej misce wymieszaj zieloną cebulę, pietruszkę, czosnek w proszku, sól, masło i jajka, aż dobrze się połączą. Rozbij ciasto chlebowe na kawałki wielkości orzecha włoskiego i zanurz każdy kawałek w mieszance jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Ciasto ChleboweCiasto Chlebowe
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JajkoJajko
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na przygotowaną patelnię włożyć powlekane kulki ciasta. Gdy warstwa kulek pokryje dno patelni, posyp parmezanem. Powtórz, posypując każdą warstwę serem, aż wszystko znajdzie się na patelni. Przykryj luźno i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi się, około 45 minut. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Chleb Małpi można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn