Czosnek na grzance

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czosnku na tostach. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok pomarańczowy, jarmuż, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jaja Przepiórcze Z Zielenią Fava Na Grzance, Nadziewane Tosty Francuskie Z Boczkiem, Zielenią Mniszka Lekarskiego I Gruyère, oraz ser czosnek tosty, jak zrobić ser czosnek tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łodyżkę i umyć jarmuż, wytrząsając nadmiar wody. W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować jarmuż do miękkości, 5 do 10 minut.
Odcedzić jarmuż, a następnie zanurzyć go w dużej misce z lodowatą wodą.
Odcedzić ponownie i, używając rąk, wycisnąć większość wody. Warzywa nie muszą być całkowicie suche. Jarmuż posiekać i odstawić na bok.
W małym rondlu, połączyć sherry i rodzynki na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, następnie zdjąć z ognia i odstawić na strome na co najmniej 10 minut.
Na patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż miękkie i półprzezroczyste, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczny, jeszcze minutę lub dwie.
Dodać jarmuż, sherry, rodzynki, anchois, sok pomarańczowy i skórkę, i płatki czerwonej papryki. Przykryć patelnię, włączyć ogień do niskiego, i gotować, aż smaki są mieszane, o 10 protokół.
Zdejmij pokrywę, podnieś ciepło do średniej wysokości i zagotuj większość nadmiaru płynu.
Zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i mżawką oliwy z oliwek.
Top każdy z tostów z niektórych zieleni, albo ciepłe lub w temperaturze pokojowej, i top z wiórkami parmezanu. Układaj toasty na talerzu i podawaj.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;