Czosnek Indyk-Brokuły Stir-Fry

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek Indyk-brokuły Stir-Fry spróbować. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 29g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.98 za porcję. Mieszanka różyczek brokułów, bulion drobiowy mniej sodu, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju sezamowego do patelni i przechyl, aby równomiernie pokryć.
Dodać indyka i smażyć 5 minut lub aż indyk nie jest już różowy w środku.
Wyjąć indyka i odstawić na bok.
W małej miseczce połączyć bulion i kolejne 4 składniki; mieszać, aż skrobia kukurydziana się rozpuści. Odstawić.
Dodaj pozostały 1 łyżeczkę oleju do patelni; dodaj paski pieprzu i brokuły; smażyć 1 minutę.
Dodać kasztany wodne i smażyć 30 sekund. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Wymieszaj mieszankę bulionu i dodaj do patelni z sosem sojowym, indykiem i wszelkimi nagromadzonymi sokami. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 do 2 minut lub aż lekko zgęstnieje.